Dan Diaconescu, prezent la secție pentru controlul judiciar. A PARCAT mașina pe un loc destinat persoanelor cu dizabilitățiDan Diaconescu merge vineri dimineață, la ora 09.00, la Secția 10 Poliție, pentru controlul judiciar, fiind prima zi în acest sens. El trebuie să se prezinte la Secția 10, în fiecare marți și vineri, de la 09.00.

UPDATE 09:10  – Dan Diaconescu a ajuns în dimineața aceasta la Secția 10 de Poliție, unde a și parcat în grabă chiar pe un loc destinat persoanelor cu dizabilități.

Detalii șocante din dosarul lui Dan Diaconescu

Stenogramele depuse la dosarul lui Dan Diaconescu de procurori, conțin, sub formă anonimizată, discuții între fostul politician și minorele cu care ar fi întreținut raporturi sexuale.

Documentul conține detalii privind contextul și derularea evenimentelor care au dus la decizia judecătorului de drepturi și libertăți de la Judecătoria Constanța de plasare a lui Dan Diaconescu în arest la domiciliu.

Încheierea de ședință include și descrierea înregistrărilor video făcute de câteva persoane din cercul frecventat de…Citeşte mai mult