Percheziții în două județe, după un atac ca în filme pe un drum naționalJaf ca în filmele cu mafioți pe un drum național din România. Șapte bărbați mascați au oprit o mașină în trafic, au bătut toți pasagerii, respectiv trei bărbați cu vârste cuprinse între 20 și 28 de ani, și i-au dus pe un drum izolat. Ulterior, le-au furat telefoanele și cheia mașinii.

Totul s-a întâmplat la începutul acestui an, pe 28 ianuarie, la ora 00.20. Poliția orașului Baia de Aramă a fost anunțată de un bărbat de 30 de ani, din comuna Izverna, că a avut loc un jaf. Mai exact, trei bărbați, în timp ce se deplasau, cu un autoturism, pe DN 67 D, au fost opriți în trafic, moment în care mai multe persoane ar fi spart geamul și ar fi sustras cheile autovehiculului și telefoane mobile.

„Din cercetările efectuate de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Mehedinți a reieșit că trei bărbați, cu vârste între 20 și 28 de ani, în timp ce se deplasau cu un autoturism pe DN 67 D, zona denumită Valea…Citeşte mai mult