Consilierul local Dinu Gheorghe cere încetarea mandatului Clotildei Armand: ”DEZASTRUL continuă, situația este dramatică!”

Clotilde Armand – primarul Sectorului 1 – a convocat și ședință extraordinară a Consiliului Local, într-un moment în care este, din nou, acuzată că permanentizează ”dezastrul” din sector și că a transmis Prefectului Capitalei un ”buget fals” care nu conținea toate amendamentele aduse bugetului pentru anul 2023 de consilierii locali ai PNL și PSD.

Numai că această ședință extraordinară convocată de Clotilde Armand nu are cum să țină locul unei ședințe ordinare a Consiliului Local, precizează, în exclusivitate pentru Gândul, consilierul local PNL Dinu Gheorghe, fiindcă este vorba despre un cu totul alt tip de ședință.

O ședință ordinară este deja exclusă, din cauză că trebuie anunțată cu 5 zile înainte, iar Primăria Sectorului va intra în imposibilitate de plată începând cu luna mai.

Luna aceasta nu va mai fi o ședință ordinară a Consiliului Local. Ceea ce arată din nou că în Primăria Sectorului 1 nu se…

Citeşte mai mult