DNA cere arestarea celor doi polițiști prinși în timp ce luau mităAndrei Pantea și Valentin Olteanu, cei doi poliţişti care au fost prinşi în timp ce luau mită, joi dimineața, în centrul Capitalei, au fost reţinuţi pentru 24 de ore. În momentul în care a avut loc flagrantul, ei apucaseră să ia șpagă de la șoferi suma totală de peste 2.000 lei.

În cursul zilei de vineri, cei doi agenți vor fi prezentaţi Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Secţia de combatere a corupţiei au dispus efectuarea urmăririi penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 27 aprilie 2023, a suspecţilor: PANTEA ANDREI, comisar de poliţie în cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti – Brigada Rutieră, pentru comiterea infracţiunii de luare de mită, în formă continuată, OLTEANU VALENTIN, agent şef de poliţie în cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti – Brigada…Citeşte mai mult