Avocatul Radu Dinulescu demontează încă o ”victorie” anunțată de Nicușor DanPrimarul general Nicușor Dan a postat încă un mesaj, în mediul online, prin care anunță o victorie în instanță, una pe care ar fi anticipat-o încă din luna iunie a anului 2022, atunci când Tribunalul București a suspendat, la fond, Planul Urbanistic General (PUG) al Capitalei. Avocatul Radu Dinulescu susține, însă, că nu este vorba decât despre o altă ”reușită”… nereușită a edilului.

La acel moment, Tribunalul București a anulat, în primă instanță, Planul Urbanistic General al Municipiului București (PUG), iar Nicușor Dan afirmă – joi, 3 mai 2023 –  că ”reclamantul a renunțat la cererea de anulare”, la primul termen al recursului, PUG-ul rămânând valabil.

”În iunie 2022 când Tribunalul București a anulat în primă instanță Planul Urbanistic General am îndemnat la calm, spunând că este foarte puțin probabil ca hotărârea să nu fie desființată în recurs. Azi, în primul termen al recursului, reclamantul a…Citeşte mai mult