Dinu Gheorghe, consilier local PNL, semnal de alarmă: ”Clotilde Armand girează HAOSUL, este dezinteresată de siguranța elevilor în școli”

Problema consumului de droguri în liceele bucureștene se acutizează, iar Dinu Gheorghe – consilier local PNL Sector 1 – anunță că a solicitat Ministerului Afacerilor Interne (MAI) sprijin pentru susținerea unei campanii de informare în unitățile de învățământ preuniversitar de stat din sector.

Combaterea consumului de droguri în unitățile de învățământ ar trebui să fie o prioritate pentru administrația locală, consideră liderul grupului de consilieri locali PNL Sector 1, însă realitatea se prezintă cu totul altfel, iar Clotilde Armand pare a fi dezinteresată de acest subiect.

Contactat de Gândul, Dinu Gheorghe a precizat, în exclusivitate, că această lipsă de interes a primarului Clotilde Armand, coroborată cu reducerea pazei în școlile și liceele din Sectorul 1, arată foarte clar că edilul ”girează haosul din școli” și supune elevii unor riscuri evidente. Ar fi trebuit implementat un sistem performant de supraveghere,…

Citeşte mai mult