Twitter a început să elimine bifa albastră. Papa Francisc și Beyonce, printre sutele de mii de persoane care deja au pierdut-o

  • Twitter a început să elimine bifele albastre prezente pe conturile verificate, unele dintre cele mai cunoscute personalități din lume pierzând semnul de verificare.
  • Papa Francisc, scriitoarea JK Rowling, fotbalistul Cristiano Ronaldo, rapperul american Jay-Z și vedetele de televiziune Ant&Dec și-au pierdut marcajul albastru pe rețeaua de socializare.
  • Singurele bife albastre rămase vor fi cele ale celor care au un abonament Twitter Blue, care costă până la 11 lire sterline pe lună în Marea Britanie, sau ale celor care sunt afiliați la companie.

Twitter a început să elimine bifele albastre prezente pe conturile verificate, unele dintre cele mai cunoscute personalități din lume pierzând semnul de verificare, scrie Sky News.

Papa Francisc, scriitoarea JK Rowling, fotbalistul Cristiano Ronaldo, rapperul american Jay-Z și vedetele de televiziune Ant&Dec și-au pierdut marcajul albastru pe rețeaua socială, alături de partidele laburist și cel conservator.

Singurele…

Citeşte mai mult