LIVE UPDATE. 431 zile de invazie rusă. Un tribunal din Rusia a condamnat o femeie dintr-un oraș siberian pentru postări pe rețelele de socializare care condamnau războiul din Ucraina

  • Planurile de evacuare sunt în curs de desfășurare în regiunea sudică Herson, în timp ce forțele rusești continuă să intensifice bombardamentele în zonă.
  • Orașul Nova Kakhovka, din sudul Ucrainei, se află sub bombardamente de artilerie”, au afirmat autoritățile ruse de ocupație.
  • Locuitorii au adus un omagiu celor uciși ieri de un atac cu rachete rusești în orașul Uman, situat în centrul Ucrainei.

Un tribunal din Rusia a condamnat o femeie dintr-un oraș siberian pentru postări pe rețelele de socializare care condamnau războiul din Ucraina și a pedepsit-o cu o amendă foarte mare, deși aceasta a cerut o pedeapsă cu închisoarea, scrie Sky News.

Marina Novikova, o avocată în vârstă de 65 de ani, a fost găsită vinovată de răspândirea de informații false” despre armata rusă, care a fost transformată în infracțiune penală după ce Vladimir Putin a trimis trupe în Ucraina.

Postările lui Novikova pe aplicația de mesagerie Telegram au…

Citeşte mai mult